Tervisemess 2019

juuli 26, 2019 Ott Kiivikas

Tervisemess 2019

Suvi on märkamatult jõudnud juba poole peale ja aeg vaadata kalendrisse, mis sügisel ootamas. Mul on heameel teatada, et „Tervisemess – Liikuma!“ toimub ka käesoleval aastal! See eelmisel aastal alguse saanud tervisesporti ja liikumist propageeriv mess toimub 14. septembril Vabaduse väljakul, koos Tallinna linnaga koostöös autovabal päeval.

Enda tervise ja heaolu eest hoolitsemine ei ole lühiajaline tegevus ja nii oleme ka endale plaaniks võtnud kord aastas võtta terviseteemalised: tooted ja teenused luubi alla.

Liikumise ja tervise alus on iganädalane kehaline aktiivsus soovituslikult vähemalt 2-3 korda nädalas ja samuti teadvustame toitumisharjumuste muutmist, koos kehalise aktiivsuse tõusuga. Sellega tegelemiseks ei pea tihti isegi spordisaali või võimlat külastama. Nii linnas kui väljaspool seda on loodud piisavalt kergliiklusteid ja harjutuslinnakuid vabas õhus ja parkides – vaja pole muud kui pealehakkamist ja teadvustamist selle vajalikkusest. Lisaks materiaalsele heaolule, mille nimel me igapäev rassime ei saa me ära unustada inimese füüsilist keha ja seda, et inimene on füsioloogiliselt loodud liikuma. Seda võib eirata ,kuid pikas perspektiivis tähendab see meile pikemaid ravijärjekordi ja haigemaid inimesi. Seega väga palju on meie endi kätes, mida me saame enda jaoks ise ära teha – selleks alusta juba täna!

Kohtume 14. septembril, Tallinnas Vabaduse väljakul!

Lugupidamisega
Tervisemess 2019 Patroon
Ott Kiivikas


Ott Kiivikas 26. juuli, 2019

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga